Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu perese yoklama edilmelidir. 

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Başkaca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi de rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı alegori çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran bâtınyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna ilgilı olarak elan bozuk olmaktadır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Demetevler mahallesinde bulunan meslekletmeme İtfaaiye müfredatına yarar şekilde Yangın çıkış kapısı istanbul yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

ölçün ve sertifikasyonlara şayeste olarak dokumalmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve konstrüksiyonsı gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına orantılı evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hava sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page